Google Ads nieuws

Via Google Ads (voorheen Google AdWords) kan worden geadverteerd in het zoeknetwerk en in het displaynetwerk van Google. Google Ads tekstadvertenties en shoppingadvertenties worden vertoond in het betaalde gedeelte van de zoekresultaten van Google, boven de organische resultaten. Het displaynetwerk van Google bestaat uit duizenden websites die advertentieruimte aanbieden waar jouw banner kan worden vertoond. Ook YouTube valt onder het displaynetwerk. Via Google Ads kunnen ook videoadvertenties worden ingesteld die voorafgaan aan een video op YouTube worden afgespeeld.

Adverteren via Google is interessant voor verschillende doelstellingen. Wil je werken aan je naamsbekendheid in de regio? Dan is adverteren in het displaynetwerk of op YouTube een optie. Wil je bij een specifieke behoefte van je doelgroep bovenaan in de zoekresultaten van Google staan? Dan kunnen shopping- of tekstadvertenties uitkomst bieden. Kortom, volop kansen voor het realiseren van online zichtbaarheid, groei in verkeer en meer conversies.

Think Online is Google Partner

Think Online is Google Partner en daarom zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en Google Ads producten. Heb je al een Google Ads account en campagnes en wil je dat we meekijken? Vraag dan een Google Ads audit aan. Wil je het maximale rendement uit je advertentiebestedingen halen? Neem vrijblijvend contact op via info@think-online.nl of bel 076 888 30 80.

Blog Think Online

Hoger in Google: kies je voor SEO of SEA?

Er bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil…
Google Shopping

Google Shopping: onmisbaar voor webshops!

In deze blog leggen we je de basis van Google Shopping uit. Een…
Google Ads mediabudget

Google Ads campagnes en je mediabudget: alles wat je moet weten

Je hebt ijverig campagnes ingericht, een budget ingesteld, relevante…
Online marketing Duitsland

Online marketing in Duitsland succesvol inzetten? Zo doe je dat!

Denk je erover om zaken te gaan doen in Duitsland? Of ben je…
Youtube Video Campagne

De mogelijkheden van videoadvertenties op YouTube

Wil je met een branding campagne je naamsbekendheid vergroten?…
Google Ads campagnes

9 manieren om je Google Ads campagne te verpesten

Heb je zelf Google Ads campagnes ingesteld en vliegt je advertentiebudget…