Kennissessie: Slim aan de slag met Google Analytics

Waar komen je websitebezoekers vandaan? Welke pagina’s worden het meest bezocht? En zijn je online doelstellingen te meten? Ontdek alle mogelijkheden van Google Analytics tijdens de kennissessie van Think Online.

De bezoekers van je website geven je de mogelijkheid om je website te verbeteren. Weet jij hoe je deze data kan gebruiken om je marketinginspanningen effectiever te maken? Kom naar de gratis kennissessie Google Analytics waarin we antwoorden geven op vragen als:

  • Hoe meet ik met Google Analytics of ik mijn doelstellingen realiseer?
  • Hoe bepaal ik de kwaliteit van mijn bezoekers?
  • Waar komen mijn bezoekers vandaan?
  • Op welke pagina’s komen mijn bezoekers?
  • Hoe lang zijn bezoekers op mijn website?
  • Waar verlaten de bezoekers mijn website?
  • Op welk apparaat wordt mijn website het meest bekeken?

Tijdens de kennissessie leer je 5 slimme Google Analytics Hacks. Praktische tips die je meer inzicht geven in de mogelijkheden van het meest gebruikte webstatistiekenprogramma ter wereld. Aan het einde van de kennissessie is het mogelijk om vragen te stellen. Meld je aan en geef alvast je meest dringende vraag aan ons door.

Praktische informatie

De kennissessie wordt gegeven door Think Online in Breda. Deelname is gratis na aanmelding*. Plaatsen zijn beperkt. Wacht niet langer en meld je direct aan voor de sessie op dinsdag 4 april om 10.00u of op donderdag 6 april om 15.00u.

Kennissessie: Slim aan de slag met Google Analytics
Wanneer: dinsdag 4 april 10:00u of donderdag 6 april 15:00u
Duur: 1,5 uur
Waar: Reduitlaan 33, Breda (bedrijfsverzamelgebouw het Blushuis)
Kosten: gratis

*Let op: inschrijving is verplicht voor gratis deelname. Om te voorkomen dat we veel aanmeldingen krijgen, maar veel mensen toch niet komen, hanteren we een no show fee van €50 (excl. BTW). Als je bent verhinderd kun je je tot 24 uur van tevoren afmelden via info@think-online.nl.