• Contentmarketing Social Media

Kennissessie Contentmarketing & Social Media

Ben je als ondernemer actief op Social Media en wil je weten hoe je content marketing kunt verwerken in je Social Media strategie? En kun je daarbij wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Think Online wil ondernemers in de omgeving van Breda graag ondersteunen bij het succesvol inzetten van contentmarketing. Daarom verzorgen we een vrijblijvende kennissessie, waarin je in 1,5 uur 11 praktische tips & tricks krijgt voor goede content.

Kennissessie Contentmarketing & Social Media

Content draait steeds meer om het delen van inspirerende en persoonlijke informatie. Het is niet meer enkel het promoten van je producten of diensten, maar het bieden van relevante informatie aan je (potentiële) klanten. Maar hoe verbeter je nou je content? Think Online geeft op maandag 12 oktober  een gratis inspirerende kennissessie over het inzetten van content in je online marketing strategie. De workshop wordt gegeven van 10:00 tot 11:30. Na afloop van de training is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld je nu aan, dan kun je dit najaar zelf aan de slag met de praktische tips die je tijdens deze content training krijgt. In een andere (individuele) sessie is het mogelijk om de resultaten met een content expert te evalueren en advies te krijgen over welke stappen je verder kunt zetten.

Resultaat van de kennissessie: praktische handvatten om je content te verbeteren! 

Onderwerpen:

  • Wat is het effect van content marketing?
  • Wat is een goede content strategie?
  • Hoe schrijf ik een goede blog?
  • Waarom is content marketing belangrijk voor zoekmachine optimalisatie (SEO)?
  • Hoe gebruik ik content marketing in mijn Social Media strategie?

Praktische informatie

Wanneer: maandag 12 oktober
Tijdstip: 10.00
Duur: 1,5 uur
Waar: Het Blushuis, Reduitlaan 33, Breda
Kosten: gratis

Let op: inschrijving is verplicht voor gratis deelname. Om te voorkomen dat we veel aanmeldingen krijgen, maar veel mensen toch niet komen hanteren we een no show fee van €50 (excl. BTW). Als je bent verhinderd kun je je tot 24 uur van tevoren afmelden.