Google Ads training voor gevorderden

Heb je reeds een of meerdere campagnes opgezet in Google Ads (voorheen Google AdWords)? Maar heb je gemerkt dat het verbeteren van een campagne nog niet zo eenvoudig is? En weet je niet op welke manier je de vele mogelijkheden die Google Ads biedt, kan benutten? Schrijf je dan in voor de Google Ads training voor gevorderden verzorgd door Think Online.

Over Google Ads

Het invoeren van een paar zoekwoorden en het maken van advertenties is niet zo moeilijk. Elk bedrijf, product, dienst, doelgroep, doel etc. vereist echter een andere benadering. Veel organisaties lopen daardoor al snel vast en weten niet meer hoe ze effectieve campagnes kunnen realiseren. Ze lopen bijvoorbeeld tegen de volgende problemen aan:

  • Hoe bepaal ik nu de juiste zoekwoorden?
  • Hoe verbeter ik mijn kwaliteitsscores?
  • Op welke manier kan ik rekening houden met mijn mobiele bezoekers?
  • Hoe kan ik mijn nieuwe bezoekers en terugkerende bezoekers op een andere manier benaderen?
  • Hoe moet ik de resultaten interpreteren en hoe kan ik campagnes daarmee verbeteren?

Tijdens de Google Ads training voor gevorderden krijg je een antwoord op deze en soortgelijke vragen.

Wat weet je na afloop van de Google Ads training voor gevorderden?

Na afloop van de training ben je in staat op effectieve wijze Google Ads campagnes te maken en managen. Daarnaast krijg je meer inzicht in het bijhouden van prestaties en het optimaliseren van campagnes.

Voor wie is deze training geschikt?

De Google Ads training voor gevorderden is geschikt voor mensen die reeds enige ervaring hebben met het beheren van Google Ads campagnes en deze campagnes willen verbeteren. Ben je nog niet bekend met Google Ads? Wij bieden ook een Google Ads training aan speciaal voor beginners.

Incompany

Het is ook mogelijk om deze training op locatie of incompany te organiseren. Minimaal aantal deelnemers is 6.

Praktische informatie

De Google Ads training voor gevorderden is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

Inschrijven?

Neem contact op om de eerst volgende mogelijkheid te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Ik wil me aanmelden voor de training