Google AdWords training

Werkzaam in de marketing/communicatie of ben je ondernemer? Is online adverteren nieuw voor je en wil je alles weten over Google AdWords? Schrijf je dan in voor de Google AdWords training verzorgd door Think Online.

Over de Google AdWords training

Het adverteren via Google AdWords is een populaire manier van online adverteren. Google AdWords, het advertentieprogramma van Google, staat bedrijven toe te adverteren via de zoekresultaten van Google, Google property’s zoals Youtube en partnerssites van Google zoals Telegraaf.nl. Met adverteren via Google Adwords realiseer je meer relevant verkeer naar je website. Maar hoe maak je nu zelf een Google AdWords campagne? Tijdens de training leer je hoe je zelfstandig Google AdWords campagnes opzet en beheert.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de Google AdWords training:

  • Algemene introductie Google AdWords
  • De opbouw van een Google AdWords account
  • Verschillende campagnetypen
  • De Google AdWords veiling
  • Biedstrategieën en kwaliteitsscore
  • Targetingmethoden, zoals locatie en taal
  • Analyseren van de resultaten van een campagne

Wat weet je na afloop van de training?

Na de Google AdWords training ben je in staat om zelfstandig een Google AdWords campagne op te zetten, te beheren en de resultaten van de campagne te interpreteren. Je bent dus in staat het aantal relevante bezoekers op je website te verhogen.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze Google AdWords training is bedoeld voor ondernemers en marketeers die willen beginnen met het adverteren via Google AdWords. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het beheren van Google AdWords campagnes. Heb je reeds een of meerdere campagnes opgezet in Google AdWords en wil je leren hoe je deze kunt verbeteren? Wij bieden ook een Google AdWords expert training aan.

Incompany

Het is ook mogelijk om deze training op locatie of incompany te organiseren. Minimaal aantal deelnemers is 6.

Praktische informatie

De Google AdWords training is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

Inschrijven?

Neem contact op om de eerst volgende mogelijkheid te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Ik wil me aanmelden voor de training