Google Analytics training

Volg een Google Analytics training als je meer wilt weten over deze webanalytics tool. Je leert hoe je data van je website verzamelt en wat je kunt met de informatie die je vindt in Analytics. Ideaal voor iedereen met een eigen website of voor mensen die werkzaam zijn op de marketing- en communicatie afdeling van een organisatie. Schrijf je nu in voor de Google Analytics training, verzorgd door de specialisten van Think Online.

Over de Google Analytics training

Google Analytics is de meest populaire webanalytics tool. Je kunt ermee achter halen hoeveel bezoekers je website heeft, hoelang zij op je site verblijven en hoeveel pagina’s zij bekijken. Maar je kunt ook achterhalen waar je bezoekers afhanken, via welke media ze op je site komen en of ze dat doen op een computer of mobiele telefoon.

Tijdens de training leer je hoe je zelfstandig een Google Analytics account opzet en hoe je de data kunt gebruiken.

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de Google Analytics training:

  • Algemene introductie Google Analytics
  • Het aanmaken van een Google Analytics account
  • Verschillende opties van het programma
  • Filters instellen
  • Koppelen van andere tools aan Analytics
  • Analyseren van de data

Wat weet je na afloop van de training?

Na de Google Analytics training ben je in staat om zelfstandig een Analytics account op te zetten, te beheren en de data te interpreteren. Hiermee kun je je site optimaliseren om het aantal relevante bezoekers op te verhogen.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze Google Analytics training is bedoeld voor ondernemers en marketeers die meer willen weten van Google Analytics. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met Google Analytics. Heb je reeds eervaring met Google Analytics en wil je deze kennis uitbreiden? Vraag ons dan naar een training op maat.

Incompany

Het is ook mogelijk om deze training op locatie of incompany te organiseren. Het minimaal aantal deelnemers is 6.

Praktische informatie

De Google Analytics training is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

Inschrijven?

Neem contact op om de eerst volgende mogelijkheid te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Ik wil me aanmelden voor de training