Google Partner

Think Online is gecertificeerd Google Partner!

Google certificering

Naast jarenlange ervaring in online marketing zijn alle medewerkers van Think Online gecertificeerde Google professionals. Onze medewerkers hebben hiervoor een opleiding genoten bij Google. Iedere 18 maanden worden examens afgelegd om de certificering te behouden. Hierdoor zijn onze adviseurs en campagne specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wist je dat campagnes die gebruik maken van geavanceerde opties minder betalen per klik dan campagnes die door ‘zogenaamde’ specialisten zijn ingesteld? Benieuwd of uw campagne optimaal presteert? Think Online kijkt graag mee! Neem contact op om een AdWords Audit aan te vragen!

Google Partner

Op basis van de prestaties die wij als bureau realiseren zijn we als bureau door Google geselecteerd als Google Partner. Naast het bedenken van een campagnestrategie, het inrichten en beheren van reguliere Google Adwords campagnes is Think Online ook de partner voor geavanceerdere Google Adwords diensten zoals remarketing, productlisting ads, Google Shopping, YouTube adverteren. Neem contact op en laat je inspireren!