Slimmer Online Marketing Cursus

Nieuw bij Think Online: de Slimmer Online marketing cursus!

Hoera Think Online krijgt een zusje, namelijk: Slimmer Online! Al een hele tijd waren we op zoek naar een manier om alle kennis die we de afgelopen jaren in de praktijk hebben opgedaan met jullie te delen. Een aantal maanden geleden is dit idee uitgegroeid tot Slimmer Online: een praktische en resultaatgerichte online marketing cursus. Meer weten over Slimmer Online? Lees dan verder!

Slimmer Online

Met Slimmer Online ga je zelfstandig aan de slag met je online marketing. In 20 lessen leer je alle fijne kneepjes van het online marketing vak. De lessen zijn kort en bondig en gaan per week over één onderwerp. Daarnaast ga je iedere les aan de slag met een aantal praktische opdrachten zodat je al snel resultaat zal zien van je inspanningen.

Wat leer je van Slimmer Online?

De cursus is opgedeeld in 5 thema’s. We beginnen bij de basis: strategie. Want zonder een strategie kun je niet effectief en doelgericht aan de slag met online marketing. We gaan het o.a. hebben over kernwaarden, buyer persona’s en de customer journey.

Het tweede thema is contentmarketing. In een wereld waarin we dagelijks worden overspoeld met reclame is het lastig om je doelgroep écht te bereiken. Met goede content lukt dat wel en wij gaan je vertellen hoe.

Vervolgens gaan we aan de slag met SEO (zoekmachineoptimalisatie). We vertellen wat je allemaal kunt doen om te zorgen dat jouw website bovenaan komt in Google.

Het vierde thema is adverteren. Je leert meer over adverteren in social media en we vertellen hoe je Google AdWords strategisch kunt inzetten.

Als laatste ga je aan de slag met analyse en planning. In deze lessen leer je meer over analyse tools zoals Google Analytics en ga je aan de slag met het maken van een online marketing planning.

Voor wie is Slimmer Online?

Slimmer Online is de marketing cursus voor iedereen. Of je nou ondernemer bent en zelfstandig aan de slag wil. Marketing-/communicatiemedewerker bent die zijn/haar kennis over online wil opfrissen. Of manager van een organisatie bent die meer strategisch inzicht wil. Slimmer Online geeft je de praktische handvatten om je doelen te bereiken.

Geen dikke boeken met wetenschappelijke theorieën en modellen. Geen dure training die hele dagen in beslag neemt. Niet eindeloos online op zoek naar whitepapers en tegenstrijdige informatie.

Slimmer Online biedt je korte en bondige lessen met alleen de informatie die je echt nodig hebt. Met een paar uurtjes per week ben je al klaar en dat gewoon vanachter je eigen bureau. Daarnaast ga je tijdens de cursus al aan de slag met schrijven, posten op social media, adverteren en analyseren zodat je snel resultaat zal zien van je inspanningen.

Aan het einde van de rit heb je een eigen online marketing strategie en planning waarmee je jaren vooruit kunt.

Aan de slag met Slimmer Online!

Meer weten over Slimmer Online? Bezoek dan de website! Of vraag een gratis proefles aan om meer te ontdekken over de inhoud van de cursus en alvast aan de slag te gaan met een aantal introductie opdrachten.