Effectief studenten werven met online marketing

Als opleiding of onderwijsinstelling heb je ieder jaar een grote uitdaging. Zoveel mogelijk nieuwe studenten werven. En dat wordt steeds lastiger. Het aantal nieuwe studenten neemt af en scholieren, maar ook hun ouders, worden steeds kritischer. Het is dus belangrijker dan ooit om je opleiding of onderwijsinstelling te onderscheiden van de concurrentie. En om al ver voor de open dagen online aanwezig te zijn onder de doelgroep.

Think Online helpt je met online marketing voor het onderwijs: van middelbare school tot universiteit. Je bent op het juiste moment met een onderscheidende boodschap zichtbaar onder de doelgroep(en). Wij zetten jouw opleiding(en) op de kaart!

Uitdagingen waar online marketing bij kan helpen

Online marketing kan jouw opleiding of onderwijsinstelling onder andere met de volgende uitdagingen helpen:

  • Meer studenten bereiken;
  • Andere studenten bereiken, bijvoorbeeld in een andere regio (nationaal of internationaal);
  • Onderscheidende positionering innemen ten opzichte van de concurrentie;
  • Nieuwe en huidige studenten binden aan de opleiding of instelling.

Marketing voor onderwijs

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw opleiding of instelling? We komen graag kennismaken!

second opinion

Waarom Think Online?

Think Online is meer dan een online marketingbureau dat enkel wat campagnes inzet. Wij werken vanuit een doordachte strategie en denken mee met de opdrachtgever. We kunnen uitgebreide concurrentieanalyses uitvoeren en zorgen voor een onderscheidende online positionering. Dat vormt de basis voor succesvolle zoekmachineoptimalisatie, social media of advertentiecampagnes.

Vanuit ervaring weten we dat het in het onderwijs erg belangrijk is om de juiste inzichten te geven in prestaties. We rapporteren en overleggen daarom regelmatig. Keuzes worden altijd op basis van data gemaakt. En wil je meer over bepaalde onderdelen van online marketing weten of (deels) zelf aan de slag? Dan geven we graag een training op maat die past bij jouw uitdagingen.

Aan de slag met online marketing in het onderwijs?

Kun jij ook hulp gebruiken bij een van de uitdagingen die horen bij het onderwijs? Neem dan contact met ons op! Of ben je benieuwd naar hoe jouw opleiding of instelling presteert ten opzichte van twee concurrenten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een audit aan!

6 + 2 = ?