Online marketing trainingen

Ben je werkzaam in de marketing & communicatie of ben je ondernemer? Is online adverteren nieuw voor je en wil je alles weten over Google Ads (voorheen Google Adwords) of zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Schrijf je dan in voor de Google Ads training of SEO training van Think Online in Breda. De trainingen worden gegeven door Google gecertificeerde specialisten en zijn praktijk gericht.

We geven ook Google Analytics en social media trainingen. Alle trainingen geven we zowel op ons kantoor als incompany, aan één of meerdere deelnemers. Omdat we de groepen klein houden is er voldoende ruimte voor interactie.

Interesse?

Bekijk hieronder de verschillende online marketing trainingen en neem contact op met Think Online om je in te schrijven.

Slimmer Online: basiscursus online marketing

Slimmer Online is dé praktische en resultaatgerichte online marketing cursus waar je naar op zoek bent! In 20 lessen zet je een online marketing strategie op én leer je hoe je deze zelfstandig moet uitvoeren. Wij delen onze jarenlange ervaring met je waardoor jij de best practices van online marketing leert.