Online marketing bureau met oog voor resultaat

Online marketing betekent méér dan hoge posities in de zoekresultaten van Google en veel klikken op je Google Ads advertenties. Think Online denkt met je mee over je doelstellingen, de doelgroep(en) die je wil bereiken en een manier om websitebezoekers om te zetten in klanten. Het resultaat wanneer je kiest voor ons online marketing bureau in Breda? Meer leads, sales en een hoger rendement uit je online activiteiten!

Heb jij de ambitie om marktleider te worden? Heb je een nieuw product en wil je werken aan je naamsbekendheid? Of weet je niet goed hoe je je organisatie online moet positioneren? Think Online helpt je met je online marketing strategie, bij het optimaliseren van je website en bij het instellen van campagnes die helpen jouw online doelstellingen te realiseren.

Online marketing strategie

Je kunt pas beginnen met zoekmachineoptimalisatie (inhoudelijk én technisch), campagnes via Google Ads of social media en andere online activiteiten wanneer je een goede online marketing strategie hebt en weet hoe je er op dit moment voorstaat. Samen bekijken we de klantreis van je doelgroep, onderzoeken we je sterktes en zwaktes en werken we buyer persona’s uit. Natuurlijk doen we hierbij ook onderzoek naar je concurrentie.

Vervolgens onderzoeken we via welke kanalen we je doelgroep het best kunnen bereiken. We optimaliseren de website en social media om te zorgen voor aantrekkelijke, inspirerende en informerende content die ervoor zorgt dat je doelgroep tot de gewenste actie overgaat.

Meten en optimaliseren

Het voordeel van online campagnes is dat de resultaten realtime inzichtelijk zijn. Daardoor signaleren we snel kansen en optimaliseren we op basis van harde cijfers en conversies. Webstatistiekenprgromma’s zoals Google Analytics en Matomo geven ons inzicht in verbeterpunten in de website.

Door zoekmachine- en conversieoptimalisatie en door het verbeteren van de user experience zorgen we ervoor dat bezoekers sneller de juiste informatie vinden, langer op je website blijven en beter converteren.

Stuur ons je uitdaging!

Neem contact op met Think Online en we helpen je je doelstellingen te realiseren. Samen bouwen we aan je merk zodat het maximale haalt uit je online marketing inspanningen! Stuur ons je uitdaging via info@think-online.nl of bel 076 888 30 80.

Over Think Online

Think Online is een online marketing bureau uit Breda, gevestigd in het gezellige bedrijfsverzamelgebouw het Blushuis. Onze specialisten zijn Google gecertificeerd en hebben jaren ervaring op het gebied van online marketing in verschillende branches, zowel B2B als B2C. We werken onder andere voor Bovag, Obvion Hypotheken, Woonboulevard Breda XXL, Kamer van Koophandel, Rijnconsult, Albyco en nog veel meer bedrijven. Bekijk onze referenties.

Blogs & nieuws

We delen graag onze kennis van online marketing met je. Lees nu een van onze blogs over Google Analytics, zoekmachineoptimalisatie, online marketing strategieën en adverteren via Google Ads en social media.

Contentmarketing
Blog Think Online
Instagram app