Online recruitment: vacatures zó vervuld dankzij krachtige online marketing aanpak

Ben je het zat om zelf vacatures op jobboards te plaatsen en vervolgens te hopen op het beste? Lukt het niet om met behulp van online recruiters of uitzendbureaus voldoende kandidaten te bereiken? Wij helpen je graag op weg met een snellere, efficiëntere én effectievere benadering!

Think Online werkt met een eigen online recruitment strategie. De kracht van onze aanpak? We maken optimaal gebruik van onze specialistische kennis op het gebied van online vindbaarheid, en benutten onze ervaring met diverse online platformen en kanalen. 

Met slimme recruitment campagnes, de inzet van de juiste kanalen en pakkende vacatureteksten die aansluiten bij je potentiële kandidaten zorgen we ervoor dat snel de juiste persoon voor de job gevonden wordt.

Daarom kies je voor online recruitment van Think Online

  • Een hoge mate van online vindbaarheid voor je vacatures, op alle relevante platformen.
  • Kennis en ervaring met job boards zoals Indeed, maar ook specialistische ervaring met platformen zoals LinkedIn, Google Ads en Google For Jobs.
  • Onderscheidende vacatureteksten die outside-in geschreven zijn, geredeneerd vanuit het belang van de werkzoekende en zijn / haar behoeften.
  • Vacatureteksten die de unieke eigenschappen van de functie en jouw onderneming uitlichten én ook nog eens optimaal ingericht zijn voor online zoekmachines.
  • Pakkende job listings en advertenties om maximaal bereik te realiseren op relevante platformen.
Recruitment

Benieuwd of jouw vacatureteksten en campagnes beter kunnen presteren?

Vraag gratis en vrijblijvend een audit aan!

Vacaturetekst optimalisatie 

Veel vacatureteksten zijn in de praktijk niet onderscheidend. De inhoud van de teksten is al snel generiek, met makkelijk vervangbare beloftes en typische ‘vacature-clichés’.

Think Online houdt ondernemingen graag een spiegel voor, en aan de hand van gesprekken en interviews achterhalen we de eigenschappen die jou als werkgever écht onderscheiden van de concurrerende baanaanbieders.

Platformen

Een greep uit de platformen die we inzetten om je vacatures te promoten:

Indeed

Think Online verzorgt de volledige optimalisatie voor vacatures die geplaatst en/of gepromoot worden op Indeed; wereldwijd de meest bezochte vacaturesite. Vanuit onze positie als Indeed Business Partner kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten.

LinkedIn 

Zakelijk social platform LinkedIn biedt een mooie kans om vacatures onder de aandacht te brengen bij een relevant publiek. Naast het delen van organische (niet-betaalde) berichten binnen het netwerk van je bedrijf is het op LinkedIn mogelijk om gerichte advertenties in te zetten.

Google Ads

Veel baanzoekenden starten hun zoektocht in Google. Met de advertentiemogelijkheden van Google en haar partnersites ben je met jouw onderneming direct aan het begin van deze zoektocht zichtbaar.

Google for Jobs

Google for Jobs is eerder al in diverse landen uitgerold en heeft daar snel een sleutelpositie ingenomen. Nu het platform ook in Nederland uitgebracht is, is het van groot belang om je vacatures hiervoor te optimaliseren. Meer weten? Bekijk: Is jouw online recruitment strategie klaar voor Google for Jobs?

Benieuwd naar onze werkwijze?

Bekijk onze business cases en blogs hieronder om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over onze benadering.

Recruitment passief werkzoekenden
Google For Jobs recruitment

Online recruitment

Heb je een uitdagende openstaande vacature waarbij je de hulp van Think Online kunt gebruiken? We denken graag met je mee en bieden optimalisatiemogelijkheden voor de diverse recruitment platformen.

Think Online verzorgt ook in-company trainingen rondom het schrijven van sterke, beter vindbare vacatureteksten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem nu contact met ons op voor meer informatie via info@think-online.nl, bel naar 076 888 30 80 of vraag direct een gratis audit aan via onderstaand formulier.

0 + 7 = ?