Online recruitment

Zet jouw bedrijf of organisatie al succesvol online recruitment in om de juiste kandidaten voor jouw openstaande vacatures te bereiken? Met pakkende vacatureteksten, die goed gevonden worden binnen vacaturesites, social media én Google zijn die vacatures zo gevuld!

Benieuwd wat Think Online kan betekenen voor jouw online wervingsstrategie? We bieden ondersteuning op de volgende vlakken.

Optimalisatie vacatureteksten

Veel werkgevers vinden het lastig om een onderscheidende vacaturetekst te schrijven. De inhoud van teksten is snel generiek, met makkelijk vervangbare beloftes en typische ‘vacature-clichés’.

Think Online houdt ondernemingen graag een spiegel voor, en aan de hand van gesprekken en interviews achterhalen we de eigenschappen die jou als werkgever écht onderscheiden van de concurrerende baanaanbieders.

Geoptimaliseerde vacatureteksten van Think Online zijn:

  • Opgesteld op basis van telefonische gesprekken en interviews met contactpersonen binnen jouw onderneming;
  • Outside-in geschreven, geredeneerd vanuit het belang van de werkzoekende en zijn / haar behoeften;
  • Onderscheidend en weerspiegelen de unieke eigenschappen van de functie en jouw onderneming;
  • Optimaal ingericht voor online zoekmachines, rekening houdend met alle inhoudelijke SEO factoren.
Recruitment

Benieuwd of jouw vacatureteksten en campagnes beter kunnen presteren?

Vraag gratis en vrijblijvend een audit aan!

Indeed optimalisatie & promotie

Think Online verzorgt de volledige optimalisatie voor vacatures die geplaatst en/of gepromoot worden op Indeed; wereldwijd de meest bezochte vacaturesite. Vanuit onze positie als Indeed Business Partner kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten.

Vacaturepromotie via LinkedIn

Zakelijk social platform LinkedIn biedt een mooie kans om vacatures onder de aandacht te brengen bij een relevant publiek. Naast het delen van organische (niet-betaalde) berichten binnen het netwerk van je bedrijf is het op LinkedIn mogelijk om gerichte advertenties in te zetten.

Google Ads

Veel baanzoekenden starten hun zoektocht in Google. Met de advertentiemogelijkheden van Google en haar partnersites ben je met jouw onderneming direct aan het begin van deze zoektocht zichtbaar.

Google for Jobs

Google for Jobs is al in diverse landen uitgerold en heeft daar snel een sleutelpositie ingenomen. Het is een kwestie van tijd voordat Nederland aan de beurt is, en Think Online helpt je graag om optimaal voorbereid te zijn voor de komst van Google for Jobs!

second opinion

Waarom Think Online?

Think Online is meer dan een online marketingbureau dat enkel wat campagnes inzet. Wij werken vanuit een doordachte strategie en denken mee met de opdrachtgever. We kunnen uitgebreide concurrentieanalyses uitvoeren en zorgen voor een onderscheidende online positionering. Dat vormt de basis voor succesvolle zoekmachineoptimalisatie, social media of advertentiecampagnes.

We rapporteren en overleggen regelmatig. Keuzes worden altijd op basis van data gemaakt. En wil je meer over bepaalde onderdelen van online marketing weten of (deels) zelf aan de slag? Dan geven we graag een training op maat die past bij jouw uitdagingen.

Wil je (tijdelijk) een online marketing specialist in huis? Ook dan kunnen we je helpen. Bekijk wat er mogelijk is op de pagina Think Recruitment.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Lees onze business cases en blogs hieronder om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over onze werkwijze.

Customer journey recruitment
Online recruitment

Online recruitment

Heb je een uitdagende openstaande vacature waarbij je de hulp van Think Online kunt gebruiken? We denken graag met je mee en bieden optimalisatiemogelijkheden voor de diverse recruitment platformen.

Think Online verzorgt ook in-company trainingen rondom het schrijven van sterke, beter vindbare vacatureteksten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem nu contact met ons op voor meer informatie via info@think-online.nl, bel naar 076 888 30 80 of vraag direct een gratis audit aan via onderstaand formulier.

3 + 1 = ?