Over Think Online

Think Online is een specialistisch en proactief online marketing bureau uit Breda. Ons team bestaat uit hoogopgeleide specialisten met veel ervaring en kennis van online marketing. We hebben geen account- en projectmanagers. Je zit dus altijd aan tafel met de mensen die je kunnen helpen op zowel strategisch als op operationeel niveau.

Team

Het team van Think Online bestaat uit een diverse groep mensen, allemaal met hun eigen expertises en achtergrond. Buiten het vaste team heeft Think Online een flexibele schil van freelancers en partners.

Jeroen Nieuwstad

Jeroen Nieuwstad

Online marketing strateeg & eigenaar
Laetitia Faes

Laetitia Faes

Sr. online marketeer & Strategy lead
Harm Wonders

Harm Wonders

Marketing & business consultant
Dennis Waardenburg

Dennis Waardenburg

Online marketeer

Delia van der Stek

Delia van der Stek

Online marketeer
Dennis Bodelier

Dennis Bodelier

Online marketeer
Mabel Zwart

Mabel Zwart

Content marketeer
Nieuwe collega?

Nieuwe collega?

Online marketeer

Ben jij de online marketing held waar wij naar op zoek zijn? Kijk snel naar onze openstaande vacatures.

Samen online groeien

Wat doet Think Online? Het beste rendement uit je marketingbudget halen! Met onze kennis en ervaring weten wij welke aanpak het beste past bij je doelstellingen.

We testen op kleine schaal het rendement van verschillende mogelijkheden en bouwen vanuit de succesvolle componenten uit naar een sterke effectieve strategie. Deze strategie is onderbouwd met real-time data en wordt continu aangescherpt om de doelstellingen te bereiken, maar ook om nieuwe kansen te ontdekken.

Hoe werkt dat?

Er wordt op basis van de hulpvraag een groeiplan gemaakt. Doelstellingen, de markt, concurrenten, klantreis, buyer persona’s en de huidige positie in de markt zijn onderdelen die worden onderzocht om te bepalen met welke aanpak de doelstelling gerealiseerd kan worden. Het plan wordt besproken met de opdrachtgever waarna er meerdere vervolgmogelijkheden zijn:

  1. Think Online gaat de acties uit het plan uitvoeren. Op projectbasis (x aantal uur) of op maandelijkse basis (x uur per maand).
  2. Opdrachtgever gaat zelf aan de slag en Think Online geeft ondersteuning op het gebied van marketing management, specialistische kennis, training of een deel van de uitvoering bijvoorbeeld met Think In Company.
  3. Opdrachtgever gaat zelf aan de slag met het groeiplan, eventueel helpt Think met het werven en opleiden van een eigen marketeer (Think Recruitment).

Special projects

Naast de reguliere dienstverlening heeft Think Online ook een aantal speciale projecten. Die zijn opgezet om in te spelen op een bepaalde behoefte of om zaken te kunnen testen.

We hebben een online woonmagazine, Woonblog.eu. Dit platform is primair bedoeld om verkeer te realiseren rondom een specifieke doelgroep.

Daarnaast hebben we een eigen online marketing cursus, Slimmer Online. Bij Slimmer Online kun je voor een laag bedrag hulp krijgen in het ZELF DOEN van je online marketing. In 20 lessen behandel je alle onderdelen voor een goede online marketing basis.

Meer weten?

Wil je meer weten? Maak een afspraak om je doelstellingen met ons door te nemen zodat we samen kunnen bepalen waar voor jouw organisatie de online groeikansen liggen. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, stuur ons een mail via info@think-online.nl of bel via 076 888 30 80.