Referenties

Hier vind je enkele referenties van onze klanten. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@think-online.nl of 076 888 30 80 om de mogelijkheden te bespreken.

Nadenken, doordenken, meedenken, verder- en vooruitdenken over online marketing? Want denken? Daarvoor moet je Think Online hebben. Waar deze begrijpelijke online marketing partner aan de ene kant graag zijn hersens laat kraken over SEO en complexe retargeting, verstaan ze tegelijkertijd de kunst mensen te laten begrijpen waar ze mee bezig zijn. Een zeldzame combinatie van talenten.

Jacqueline Bastiaansen
Jacqueline Bastiaansen Oprichter NO TOMATO

Onze ervaringen met Think Online zijn positief. Het zijn ware specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zijn flexibel, geven praktisch advies, denken mee en hebben een pro-actieve houding.

Jacqueline Seesink
Jacqueline SeesinkMarketing Aesthetic Beauty Clinics

Jeroen van Think Online heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de online marketing strategie van Sofa.com B.V. Jeroen heeft daarbij veel inzicht verschaft over de werking en inzet van verschillende componenten van online marketing (bv Adwords, Social Media), over de analyse van de resultaten en de verwerking van die analyses in de vervolgstrategie. Daarnaast heeft het team van Think Online veel kennis van de verschillende online tools en technieken zowel technisch als de mogelijkheden ervan. Ook over offline marketing bieden ze een uitstekende gesprekspartner. Verder heb ik Think Online leren kennen als een aimabele, flexibele organisatie die zich volledig inzet voor zijn klanten en met ze meedenkt. Ik beveel Think Online van harte aan.

 Gilles van der Putt
Gilles van der Putt Directeur Sofa.com B.V.

Ik werk nu al een tijdje samen met Think Online en vanaf het begin had ik er alle vertrouwen in. Think Online heeft een enorme expertise op het gebied van online marketing en wist mij gelijk al te voorzien van handige manieren om dit kanaal in te zetten. Ik kan nu met heel weinig middelen en geld een mooi bereik opbouwen binnen onze doelgroep. Ik waardeer de pro-actieve houding en het meedenken in hoe wij zoveel mogelijk uit ons budget kunnen halen en dat werkt erg goed!

Melanie Van Thor
Melanie Van Thor Marketing & communicatie managerRijnconsult

Think Online is expert op online gebied. Zeer goed in SEO! Met name door de technische kennis ook een prima sparringpartner voor ICT afdeling. Het team van Think Online is enthousiast en gedreven. Ziet meteen hoe je nog betere resultaten kunt behalen door zoekmachine marketing. Think Online is eind 2012 gestart om Obvion te helpen met SEO. Met goede resultaten! In een prettige samenwerking deelt Think Online zijn kennis en kunde. Waardoor mijn kennis dan ook flink is toegenomen. Voor denkkracht en praktische aanpak, je kunt op Think Online bouwen.

Anita Franssen
Anita Franssen SEO Specialist Obvion Hypotheken

Vakbekwame en communicatief vriendelijke medewerkers, accuraat. Door hun expertise op het gebied van internet marketing is ons klantenbestand aanzienlijk vergroot.

Clemens Jansen
Clemens JansenEigenaarTeak en Wood

Als webbureau is Think Online al jarenlang onze voorkeurspartner als het om online marketing gaat. Bekwaam, begrijpelijk en vooral no-nonsense.

Jochem van Kapel
Jochem van KapelDirectorLess or More

Think Online houdt je een spiegel voor. Niet om je mooier te maken, maar om te leren en te groeien. Een kritische reflectie op je ambities als ondernemer en mens. Zoek optimalisatie voor jouw missie en heel veel meer. Zoek niet langer, maar ‘denk’ na met Think…

Didie Schackman
Didie SchackmanEigenaarMindful Memo

Wij werken o.a. voor:

Obvion
victas