Zoekmachineoptimalisatie

Verbeter met behulp van zoekmachineoptimalisatie je vindbaarheid in online zoekmachines zoals Google en Bing. Je organische posities in de zoekresultaten worden beter door technische en inhoudelijke aanpassingen aan je website. Maar zoekmachineoptimalisatie betekent méér dan alleen hoge posities in de zoekresultaten van Google. Je moet mensen overtuigen op de link naar jouw website te klikken.

Meer weten over zoekmachineoptimalisatie (SEO)? We delen graag onze kennis over SEO in onze blogs. Heb je al een website of ben je bezig met het bouwen van een nieuwe website? Vraag dan nu een SEO audit aan om te zien op welke technische en inhoudelijke punten je website moet worden verbeterd om beter te scoren in Google.

Hoe werkt zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), is gericht op het realiseren van hogere posities binnen de gratis (organische) zoekresultaten van online zoekmachines. De positie van je website in de zoekresultaten wordt bepaald op basis van ruim 200 factoren, waaronder de relevantie van paginatitels, teksten, afbeeldingen en video’s. Maar ook op laadsnelheid en mobielvriendelijkheid. Met zoekmachineoptimalisatie helpt Think Online aantrekkelijkere zoekresultaten te realiseren op betere posities en bij relevantere zoekopdrachten.

Werkwijze Think Online

We starten met een analyse van je website en je huidige posities in Google. Op basis van je online doelstellingen geven we advies in een plan van aanpak voor de optimalisatie van de website. We voeren hierbij een concurrentieanalyse, onderzoek naar de doelgroep en zoekwoordenonderzoek uit. Samen bekijken we de klantreis van je doelgroep om te bepalen welke zoekwoorden het meest interessant voor jouw bedrijf zijn en waarmee we het beste rendement kunnen realiseren.

Wil je ook beter vindbaar zijn in Google?

Bij Think Online draait zoekmachineoptimalisatie niet alleen om de organische posities, maar vooral om het realiseren van relevant verkeer en conversies. Neem vrijblijvend contact op via info@think-online.nl of bel 076 888 30 80. Ga je liever zelf aan de slag? Kijk dan eens naar onze marketing trainingen.

SEO posities vs. zichtbaarheid

Hoe goed scoort jouw website op SEO? Verschil tussen posities en zichtbaarheid

Wat is jouw doelstelling om met SEO aan de slag te gaan? Misschien…
Blog Think Online

Hoger in Google: kies je voor SEO of SEA?

Er bestaat vaak nog verwarring over wat nou precies het verschil…
Google For Jobs recruitment

Is jouw online recruitment strategie klaar voor Google for Jobs?

Eerder schreven we al over de mogelijkheden van online marketing…
SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven: wat zijn nu de best practices?

Het terrein van SEO (zoekmachineoptimalisatie) verandert snel.…
Google

Google algoritmes: waar moet je op letten?

Wanneer je aan de slag gaat met zoekmachineoptimalisatie (SEO)…
Website migratie

De 5 grootste SEO valkuilen bij website migraties

Een website migratie is niet eenvoudig. Zeker op het gebied van…