Social media marketing

Social media, iedereen kent het en vrijwel iedereen gebruikt het. Consumenten bevinden zich op Facebook, delen ervaringen via Twitter en netwerken via LinkedIn. Maar hoe bereik je jouw klant op een succesvolle manier via de social media? En hoe zorg je ervoor dat een social media campagne daadwerkelijk waardevol is voor je bedrijf? Bij Think Online weten we precies welk platform voor jouw bedrijf geschikt is en hoe je jouw doelen via social media kunt realiseren.

Wat kan social media voor jou betekenen?

Social media marketing is het gebruik van online platformen om informatie over je bedrijf te delen. Verschillende social media platformen zijn Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Via deze platformen kun je jouw naamsbekendheid vergroten en je doelgroep bereiken. Naast het delen van informatie is social media geschikt om met je doelgroep een dialoog aan te gaan. Hiermee zorg je voor een extra servicekanaal voor je klanten en blijf je op de hoogte wat de klant belangrijk vindt en wat er leeft. Daarnaast heeft een profiel op een online platform een positief effect op je positie in de organische zoekresultaten van Google, doordat Google een actief social media account waardeert. Het gebruik van social media zorgt dus voor meer verkeer op je website en dit kan weer zorgen voor meer online conversies.

Werkwijze: Think Social Media

Elk bedrijf is uniek en elk bedrijf heeft een eigen aanpak nodig. Bij Think Online zorgen wij daarom altijd voor een uniek advies wat bij jouw bedrijf past. Samen met de klant bekijken wij de doelgroep en de doelstellingen. Hierop voort wordt een advies met strategie gepresenteerd dat voor jouw bedrijf succesvol zal zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 076 888 30 80 voor een vrijblijvend advies.