Social media marketing

Wil jij de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie vergroten, je community uitbreiden of meer verkeer naar je website realiseren? Dan kan social media marketing uitkomst bieden.

Maar zomaar iedere week ‘iets op Facebook zetten’ heeft geen zin. Het begint met een sterke social media strategie! Hierin bepalen we welke kanalen we het beste kunnen inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

Wat kan social media voor jou betekenen?

Social media marketing is het gebruik van online platformen om informatie over je bedrijf te delen. Verschillende social media platformen zijn Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Via deze platformen kun je jouw naamsbekendheid vergroten en je doelgroep bereiken.

Naast het delen van informatie is social media geschikt om met je doelgroep een dialoog aan te gaan. Hiermee zorg je voor een extra servicekanaal voor je klanten en blijf je op de hoogte wat de klant belangrijk vindt en wat er leeft.

Daarnaast heeft een profiel op een online platform een positief effect op je positie in de organische zoekresultaten van Google, doordat Google een actief social media account waardeert. Het gebruik van social media zorgt dus voor meer verkeer op je website en dit kan weer zorgen voor meer online conversies.

Onze werkwijze

Ieder bedrijf of organisatie is uniek en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Bij Think Online zorgen wij daarom altijd voor een uniek advies wat bij jouw bedrijf past. In een strategische sessie bekijken we samen je doelgroep en doelstellingen. Vervolgens gaan we aan de slag met de social media marketingstrategie.

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 076 888 30 80 voor een vrijblijvend advies.

See

See, Think, Do, Care model in de praktijk

Het See, Think, Do, Care-model van Google is een handig model…
Facebook

Je succes op Facebook meten? Ontdek de IPM formule!

Hoe maak je inzichtelijk hoe succesvol jouw Facebook posts zijn?…
Instagram

Social Media Onderzoek 2019 (Newcom)

Daar is-ie weer: hét social media onderzoek van research en…
Generatie Z

Generatie Z: met deze insteek zijn ze écht wel te bereiken!

Over Generatie Z wordt online volop gesproken. Het zou de meest…

Wat is de customer journey?

Customer journey is zo’n term die je in iedere marketing opleiding…
Influencer marketing vlogger food

Influencer marketing: 3 slimme praktijkvoorbeelden

Influencer marketing wordt een steeds populairder fenomeen. Als…