Adverteren op Instagram

Wil je je naamsbekendheid vergroten, meer verkeer naar je website realiseren en je omzet verhogen? Dan kun je eigenlijk niet om social media heen en is adverteren op Instagram waarschijnlijk ook interessant voor jou. Instagram is onderdeel van Facebook. Omdat je gebruik maakt van de data uit Facebook kun je heel gericht advertenties laten zien aan jouw doelgroep!

Wie kun je bereiken via Instagram?

Instagram is enorm populair onder jongeren. Maar ook het aantal gebruikers tussen 30 en 50 jaar is de afgelopen jaren sterk aan het toenemen. Alleen in Nederland zijn er al ruim 4,1 miljoen gebruikers (cijfers uit Social Media Onderzoek 2019). Lees er meer over in onze blog hoe werkt instagram.

Twijfel je of adverteren op Instagram interessant is voor jouw producten of diensten? Think Online doet onderzoek naar je doelgroep en bepaalt op basis van een online marketing strategie de kanalen die het best passen bij jouw bedrijf, je doelstellingen en de mensen die je wilt bereiken.

Soorten advertenties

Er zijn verschillende soorten advertenties in te stellen in Instagram. Je kunt kiezen voor een eenvoudige fotoadvertentie of advertentieacarrousel, maar je kunt ook een video instellen als advertentie. Daarnaast is het sinds enige tijd ook mogelijk om te adverteren met Instagram Stories.

Instagram advertentie  Instagram

Stuur ons je uitdaging

Neem contact op met Think Online en we helpen je je doelstellingen te realiseren door te adverteren op Instagram! Stuur ons je uitdaging via info@think-online.nl of bel 076 888 30 80.