Google Adwords review

Google AdWords Audit

Google Partner Think Online voert Google AdWords audits uit op bestaande Google AdWords accounts. Tijdens de audit nemen we een Google AdWords account onder de loep en stellen een actiepuntenlijst op ter verbetering van de inrichting, de targeting en de conversie. Ook denken we mee over kansen voor nieuwe campagnes.

Hoe werkt een audit?

We sturen je vooraf een vragenlijst toe, zodat we weten wat de doelstellingen van de Google AdWords campagnes zijn. Indien nodig bellen we voor nadere tekst en uitleg. Als je business, doelgroep en de doelstellingen duidelijk zijn, starten we met de audit. De Google AdWords audit resulteert in een concrete actiepuntenlijst ter verbetering van de campagnes. Uiteraard nemen we onze bevindingen met je door.

Ik beheer zelf campagnes

Als je zelf de Google AdWords campagnes beheert, dan is het verstandig om periodiek een Google AdWords specialist in te schakelen voor advies en tips. Met onze Google AdWords audit kijken we kritisch naar de indeling van het account, denken mee over hoe het beste de doelgroep te bereiken en laten we zien hoe je zelf de nieuwste Google AdWords producten succesvol inzet. Na afloop heb je een concrete actiepuntenlijst met verbeterpunten. Je verdient de investering dus direct terug!

Ik laat mijn campagnes beheren

Ook als je jouw Google AdWords campagnes laten beheren door een online marketing bureau is het verstandig om periodiek een derde partij een audit uit te laten voeren. Je hoeft niet altijd direct van online marketing bureau te wisselen om een beter rendement te realiseren. Onze ervaring is dat een Google AdWords audit helpt om de huidige beheerder scherp te houden en motiveert om weer 100% voor jouw campagnes te gaan. Als Google Partner zijn we professioneel, ook naar onze conculega’s. We zijn niet te flauw om te concluderen dat campagnes goed presteren. Maar we kaarten ook punten aan waar verbetering mogelijk of zelfs noodzakelijk is. Het rendement:

  • Huidige beheerder staat 100% scherp
  • Concrete actiepunten voor beter rendement
  • Frisse blik op kansen

Vraag vandaag nog een Google AdWords audit aan en wij nemen jouw Google AdWords campagnes kritisch onder de loep! Neem voor meer informatie contact op.

Vraag een Google AdWords audit aan: