Google Ads

Adverteer met Google Ads (voorheen Google AdWords) en realiseer meer verkeer en verkopen met jouw website! Google Ads advertenties worden vertoond in het betaalde gedeelte van de zoekresultaten van Google. De advertenties staan dan boven en onder de gratis (organische) zoekresultaten. Naast de zoekresultaten van Google kan je ook online adverteren op het Google Display Netwerk. Kortom, volop kansen voor het realiseren van online zichtbaarheid, verkopen en groei.

Verschillende soorten campagnes

De Google Ads specialisten van Think Online denken graag met je mee. Wat dacht je van een mobiele campagne voor mobiele gebruikers? Een remarketing campagne om alsnog die conversie te scoren? Of een YouTube video ads campagne voor het verhogen van je naamsbekendheid!

Google Partner

Think Online is Google Partner. Google Partners zijn online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. Google Partner word je alleen als je kwalitatief goede campagnes ontwikkelt. We zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en Google Ads producten. Jij kent jouw bedrijf, wij kennen Google Ads. Laat Think Online je online marketing beheren, dan kan jij je concentreren op het runnen van je bedrijf.

Voordelen Google Ads

  • Altijd boven in de zoekresultaten
  • Zichtbaar op relevante zoekwoorden
  • Betaal per klik, ofwel per potentiële klant
  • Wereldwijd, landelijk of lokaal adverteren
  • En altijd controle over je budget!

 Starten met Google Ads campagnes

Think Online is een online marketing bureau in Breda met veel kennis en ervaring in onder andere zoekmachine optimalisatie, Google Ads, social media en contentmarketing.

We zijn gecertificeerd Google Partner. Onze SEA-specialisten hebben ervaring met nationale en internationale b2b en b2c campagnes. Lees meer op onze over ons pagina.

Bij Think Online draait online marketing om het realiseren van relevant verkeer en kwalitatieve leads of verkopen. Wil je beter zichtbaar zijn bij je potentiële klanten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 076 888 30 80 voor een vrijblijvende kennismaking.