Waarom investeren in zoekmachine optimalisatie?

In een wereld waarin online alles binnen handbereik is, is je potentiële klant altijd maar één klik van je verwijderd. Tenminste, als je website op de eerste pagina van Google staat…

Zoekmachine optimalisatie is geen nice to have meer, maar een absolute must have voor ieder bedrijf of organisatie. Wil je werken aan je naamsbekendheid en meer websiteverkeer realiseren? Ga dan aan de slag met zoekmachine optimalisatie.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, is de manier om websites hoger in de niet-betaalde zoekresultaten van Google te laten scoren.

Google beoordeelt websites op honderden rankingfactoren. Op basis van deze factoren rangschikt Google je website in de niet-betaalde zoekresultaten.

Door optimalisatie wordt de vindbaarheid van je website in Google vergroot. Optimaliseren bestaat uit het verbeteren van de content, techniek en autoriteit van je website.

Wil je meer weten over SEO? Lees dan de blogs SEO Sweet Spot en SEO trends 2019!

Onze werkwijze

Tijdens een kick off meeting bespreken we de uitdaging van jouw bedrijf of organisatie. We starten vervolgens met een analyse van je website en huidige organische posities.

We doen onderzoek naar je concurrentie en potentiële klanten. Zo achterhalen we welke zoekwoorden het meest interessant zijn en welke strategie het best bij jouw uitdaging past.

Op basis van de SEO analyse maken we een plan met concrete acties. Vervolgens gaan we aan de slag het optimaliseren van de content, techniek en online autoriteit van je website. Hiervoor maken we eerst een shortlist met de zoekwoorden en doelstellingen waarop we ons de eerste periode focussen.

Think Online maak nieuwe content, optimaliseert bestaande content en helpt bij het verbeteren van de techniek en gebruikerservaring van je website. Daarnaast kunnen we de online autoriteit verbeteren door middel van linkbuilding.

Iedere maand ontvang je een rapportage met daarin de behaalde resultaten.

Wie zijn wij?

Think Online is een online marketing bureau in Breda met veel kennis en ervaring in onder andere zoekmachine optimalisatie, Google Ads, social media en contentmarketing.

We zijn gecertificeerd Google Partner. Onze SEO-specialisten optimaliseren websites voor zowel lokale als landelijke zoekwoorden. Lees meer op onze over ons pagina.

Bij Think Online draait zoekmachine optimalisatie niet om de ranking van zoekwoorden, maar vooral om het realiseren van relevant verkeer en kwalitatieve leads of verkopen. Wil je beter zichtbaar zijn bij je potentiële klanten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 076 888 30 80 voor een vrijblijvende kennismaking.