SEO training voor gevorderden

Ben je al bekend met de basis SEO (zoekmachine optimalisatie) elementen? Heb je verscheidene dingen aangepast aan je website om een hogere positie te realiseren, maar heeft dit niet het gewenste effect gehad? Schrijf je dan in voor de expert training SEO. Tijdens de expert training SEO wordt er dieper ingegaan op het toepassen van SEO elementen.

Onderwerpen SEO training voor gevorderden

De volgende onderwerpen worden in de SEO training voor gevorderden besproken:

  • SEO strategie bepalen
  • Gebruiken van rich snippets
  • Hoe schrijf ik teksten die goed zijn voor zowel zoekmachines als voor mijn websitebezoekers?
  • Hoe bepaal ik wat de juiste zoekwoorden voor mijn pagina’s zijn?
  • Wat is linkbuilding en hoe ga ik daar mee om, oldschool linkbuilding kan juist een negatief effect hebben.
  • Welke SEO elementen hebben de grootste invloed op de positie van mijn pagina?
  • Hoe meet ik resultaten en hoe kan ik die resultaten gebruiken voor het optimaliseren van mijn pagina’s? Bijvoorbeeld met Google Analytics en Webmastertools.
  • SEO scan/analyse uitvoeren

Na afloop van de SEO training voor gevorderden weet je hoe je jouw website kunt optimaliseren op basis van SEO elementen. Je bent in staat zelfstandig een SEO strategie op te stellen en kun je een website analyseren op basis van SEO elementen.

Voor wie is deze SEO training geschikt?

Deze SEO training voor gevorderden is geschikt voor ondernemers en marketeers die zich meer willen verdiepen in SEO. Het is noodzakelijk dat je al enige ervaring met het toepassen van SEO elementen hebt. Nog geen ervaring met SEO? Schrijf je dan in voor onze basis training SEO.

Incompany

Het is ook mogelijk om deze training op locatie of incompany te organiseren. Minimaal aantal deelnemers is 6.

Praktische informatie

De SEO training voor gevorderden is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

Inschrijven?

Neem contact op om de eerst volgende mogelijkheid te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Ik wil me aanmelden voor de training