Social Media training voor gevorderden

Al een start gemaakt met je social media strategie, maar weet je niet of je op de goede weg bent of wil je je strategie verbeteren? Of wil je alles weten van de laatste trends en mogelijkheden op social media gebied? Dan is deze training iets voor jou! Schrijf je in voor de social media training voor gevorderden verzorgd door Think Online.

Over social media

Het lijkt makkelijk, een bedrijfsprofiel op Facebook, Twitter of LinkedIn aanmaken en regelmatig statussen plaatsen. Vaak is er echter gebrek aan een goede social media strategie en lopen bedrijven al snel tegen de volgende problemen aan:

  • Welke kanalen zijn geschikt voor mijn doelgroep?
  • Hoe moet ik communiceren op de verschillende social media kanalen?
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen op social media gebied en hoe kan ik hierop inspelen?
  • Hoe moet ik de resultaten van social media campagnes interpreteren en hoe kan ik deze gebruiken voor het verbeteren van mijn social media strategie?

Je krijgt in de social media training voor gevorderden antwoord op deze en soortgelijke vragen.

Over de social media training voor gevorderden

De training is breed opgezet. De training scherpt niet alleen je theoretische kennis op het gebied van social media aan, maar behandelt ook een aantal praktijkvoorbeelden. Daarnaast zullen de nieuwste social media trends en ontwikkelingen worden besproken. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

Is de social media training geschikt voor mij?

De social media training voor gevorderden is geschikt voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie een start heeft gemaakt met social media. Het is noodzakelijk dat je enige ervaring met het beheren van social media kanalen hebt. Mocht je nog geen ervaring met social media hebben, we hebben ook een training voor beginners.

Praktische informatie

De social media training voor gevorderden is een training op maat. Afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep bepalen we hoeveel tijd er nodig is. De training wordt gegevens in het Blushuis in Breda of op locatie.

Inschrijven?

Neem contact op om de eerst volgende mogelijkheid te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Ik wil me aanmelden voor de training